Silkepapir med trykk

Minimumsantall: 50 kg. Leveringstid: Ca. 8-10 uker.

 

Silkepapir er både praktisk og elegant. Silkepapiret beskytter varene som pakkes inn, og fungerer godt som fyll i for eksempel gaveesker. Samtidig har silkepapir evnen til å gi innpakningen et eksklusivt preg, noe som også hever inntrykket av gaven.

Serviteur leverer silkepapir med ditt logotrykk, for en elegant og helhetlig innpakning i din bedrifts profil. Papiret er 18g hvitt silkepapir, som er en myk og lett gjennomsiktig papirkvalitet. Papiret kommer i 50x75 cm ark.

 

Design og utforming

 

Vi anbefaler å holde trykket på silkepapiret enkelt og rent. De aller fleste velger trykk i én farge på hvitt papir, men det er også mulig å trykke flere farger.

Tenk gjerne igjennom hvilke designelementer du vil ha med. Mange velger kun å trykke logoen i et gjentagende mønster. Våre designere hjelper deg med designet.

 

Få et pristilbud

 

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill.

Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

 

 

Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har