Referanser

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og konsepter for butikker og kjeder. Her ser du konseptemballasjen til et lite utvalg av våre kunder.
Bianco


"Serviteur tilbyr lagerhold av våre plastposer og håndterer alt fra produksjon og ordre til distribusjon på en strålende måte."

Med Serviteur som leverandør på emballasje har vi opplevd god service og fått varene levert i tide. Serviteur tilbyr lagerhold av våre plastposer og håndterer alt fra produksjon og ordre til distribusjon på en strålende måte. Vi opplever at de har god kompetanse på emballasje, både når det gjelder kvalitet og design. Vi kan absolutt anbefale Serviteur som leverandør på butikkemballasje.

Anne Rahbekk Petersen, Bianco Danmark
Intersport Danmark


"De yter alltid god service og kan håndtere store produksjoner av poser og profilmateriell, noe som er viktig for oss som kjede."

Vi har benyttet Serviteur som leverandør på våre plastposer med egen profil i mange år og er veldig fornøyd med det. De yter alltid god service og kan håndtere store produksjoner av poser og profilmateriell, noe som er viktig for oss som kjede. Vi har også benyttet oss av deres tilbud om lagerhold av poser slik at vi ikke trenger å tenke på plassproblemer i butikk eller eget lager.

Dennis Eriksen, Intersport Danmark
Sunkost


"Serviteur har satt opp en tilpasset Webshop for Sunkost, dette gjør det enkelt for hver butikk som kan bestille alt på et sted"

Serviteur har satt opp en tilpasset Webshop for Sunkost. I tillegg til et standard sortiment kan butikkene også bestille Sunkost profilerte artikler. Dette gjør det enkelt for hver butikk som kan bestille alt på et sted og være sikret gode priser. I tillegg gir det oss som kjede god mulighet å sikre at gave artikler brukt i butikk er i henhold til våre retningslinjer.

Cathrine Sandeberg, Sunkost
Interflora Sverige


"Gjennom de årene vi har samarbeidet med Serviteur har vi opplevd god service og fleksibilitet i forhold til våre ønsker og behov."

Interfloras forretningsidé er å formidle følelser til livets mange hendelser gjennom raske og sikre leveringer av markedets beste produkter. Markedsføring og profilering av emballasjen er en viktig del av dette budskapet. Serviteur er derfor en viktig partner for oss da de produserer, lagerfører og distribuerer vår emballasje direkte ut til våre butikker. Gjennom de årene vi har samarbeidet med Serviteur har vi opplevd god service og fleksibilitet i forhold til våre ønsker og behov.

Patrik Johnson, Interflora Sverige
Hageland


"Med god kompetanse på emballasje og en logistikk som fungere bra kan vi trygt anbefale Serviteur som partner på emballasje! "

Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Serviteur. Med god kompetanse på emballasje, både når det gjelder kvalitet og design, har Serviteur skreddersydd et emballasjekonsept for oss som vi er meget godt fornøyd med. Serviteur har en logistikk som fungerer bra, og med god personlig oppfølging av hagesentrene kan vi trygt anbefale Serviteur som partner på emballasje.

Laila Brekkhus Ringstad, Hageland
Norway Designs


"Serviteur har et stort utvalg til konkurransedyktige priser, og vi er spesielt fornøyd med den personlige servicen!"

Vi har vært kunde hos Serviteur i en årrekke, og er spesielt fornøyd med den personlige servicen. I tillegg til å ha konkurransedyktige priser har vi vår egen kontaktperson hos Serviteur som sørger for at vi får den emballasjen vi ønsker. For oss er det viktig å kunne lage vår helt egne emballasjeprofil som er med på å underbygge det vi ønsker å signalisere ovenfor kundene, samt viser at vi følger med på trendene – og det får vi hos Serviteur

Runa Boman Hertzberg, Norway Designs
VITA


"Serviteur er flinke til å følge oss opp, gir raske tilbakemeldinger og er til å stole på"

Vi er opptatt av at VITAs poser og gavepapir underbygger VITAs profil. I vår nye VITA butikk, som har en litt mer eksklusiv profil enn de vanlige VITA butikkene, har vi valgt en lekker luxpose og matchende gavepapir – nettopp for å underbygge følelsen av eksklusivitet. Vi har valgt å samarbeide med Serviteur fordi de leverer kvalitetsposer og gavepapir til en god pris, er flinke til å følge oss opp, gir raske tilbakemeldinger og er til å stole på.

Monica Grønli, VITA
Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har