Poser av gjenbruksplast med trykk

NYHET: NÅ MED 100% GJENBRUKSPLAST

Produsert i Norge. Minimumsantall: 2500 stk. Leveringstid: Ca. 4 uker.

 

Plastposer er en svært økonomisk og praktisk type handleposer. Posene er slitesterke, tåler mye vekt, står imot alt av vær og vind, og krever lite lagringsplass.

Plastposene har imidlertid vært i fokus på grunn av de økende problemene med plastavfall og mikroplast. Allikevel er både forskning og myndigheter tydelige på at plastposen ikke utgjør noe stort miljøproblem i Norge. Vi har gode ordninger for gjenvinning av plast, typen plastposer som brukes i Norge ikke er like utsatt for forsøpling, samt at plastposene spiller en viktig rolle i håndteringen av restavfall. 

Selv om plastposen ikke utgjør noe stor problem lokalt her i Norge, er det allikevel grunn til å forsøke å begrense bruken av ny plast, da plast er basert på fossile ressurser, som fører til klimagassutslipp. Vi har derfor hatt fokus på å lage en pose som inneholder minst mulig ny plast, samtidig som den kan produseres her i Norge. Vi har laget en pose av gjenbruksplast, gjenvunnet fra forbrukere, industri og landbruk. Poseproduksjon og trykking skjer på vår egen fabrikk i Norge.

 

Grunner til å velge poser av gjenbruksplast fra Serviteur:

  • Reduserer bruken av ny plast / fossile råstoffer, med tilhørende utslippsreduksjon
  • Bidra til økt fokus på produkter av resirkulert plast og dermed bedre ordninger for gjenvinning
  • Reduserer plastavfallet i Norge
  • Bidra til en sirkulær økonomi – gi nytt liv til kasserte produkter
  • Kortreiste poser – produksjon i Norge gir lavere utslipp i forbindelse med frakt
  • Produksjon etter norske standarder og regler
  • Produksjon basert på norsk energi, som hovedsakelig er vann- og vindkraft 

Valgmuligheter

 

1. Posens størrelse

Poser av gjenbruksplast er tilgjengelig i i en rekke størrelser. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x høyde. 4 indikerer dybde på bunnfals):

gjenbruksplast_strl

Nedbrettforsterkning er standard på alle posene unntatt 25 x 35 cm.

 

2. Folietype og foliefarge

Posene er laget av plast gjenvunnet fra forbrukere, industri og landbruk. Folietykkelse 50 my er standard. Merk at posene av gjenbruksplast faktisk er sterkere enn poser av ny plast, og dermed kan tåle mer vekt.

Selve folien har en farge som er svak beige. Den vil også kunne oppleves som noe mer kornete i overflaten på grunn av urenheter fra resirkuleringsprosessen. Etter vår mening er det en fordel at den skiller seg noe fra ny plast – man skal se at posen er laget av gjenbruksplast!

 

3. Håndtak

Utstansede (utskårne) håndtak er standard, og også det mest brukte. Det er også mulig å få loophåndtak på posen, men merk at disse foreløpig kun finnes i vanlig plastfolie.

 

4. Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill.

Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

 

Få et pristilbud

 

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill.

Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

 


Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har