Om Serviteur

Vi forsterker gleden ved å gi og få

Siden 1958 har Serviteur vært forbundet med lekker og funksjonell innpakning til en overkommelig pris. Vår drivkraft er å forsterke den gleden vi alle føler når vi gir og får noe. Vi er opptatt av å skape den riktige løsningen til den spesielle anledningen det alltid er å overraske og glede andre, og stiller høye krav til kvaliteten og prisen som betales.

 

Gleden ved forventningene må aldri bli størst

Vi vet hva som er viktig og hva som forventes av oss. Vi er stolte av å levere spesialtilpassede løsninger til avtalt tid. Det er vår overbevisning at dette ofte er en undervurdert oppgave som krever respekt og tydelighet.

 

Lidenskapen driver oss

Vi liker å glede andre og vet at vi deler denne lidenskapen med mange. Ambisjonen om å bli den mest attraktive samarbeidspartner gjør at vi hver dag kjemper sammen med, og for våre kunder. WE LOVE SHOPPING.

 

Vi er verdt et bekjentskap

Vi er stolte over å samarbeide med noen av de flinkeste kundene og leverandørene, i de fleste tilfeller over mange år. Vi er ydmyke over at dette er noe man skal gjøre seg fortjent til og har hele tiden fokus på å inspirere på det kreative og veilede på trender, tendenser og sluttbrukerinnsikt.

 

Vi er en del av Dalema Gruppen

1. mars 2019 ble Serviteur en del av Dalema gruppen med selskap som blant andre Mr. Plant, Edelweiss, Ultimate Nordic og Martinsen. Dette gjør oss til en enda sterkere samarbeidspartner innen detalj- og blomsterbransjen i skandinavia. Les mer på www.dalema.no

Dalema

 

 

Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har