Nytt år og ny palett

Vi er stolte av å presentere vår nyeste kolleksjon, som er et resultat av mange måneder med arbeid for å komme frem til den riktige innpakningen for 2017. Kolleksjonen er en kombinasjon av de viktigste trendene for våren og sommeren, samtidig som den inneholder klassiske og tidløse design som alltid er aktuelle.

2017-02-07_marthe_top

 

Vi er stolte av å presentere vår nyeste kolleksjon, som er et resultat av mange måneder med arbeid for å komme frem til den riktige innpakningen for 2017. Kolleksjonen er en kombinasjon av de viktigste trendene for våren og sommeren, samtidig som den inneholder klassiske og tidløse design som alltid er aktuelle.

 

Marthe Sofie Nielsen er produktsjef i Serviteur og har ansvar for å sette sammen kolleksjonen. – Gaveinnpakning påvirkes i stor grad av andre strømninger innen design, mote og interiør, sier Marthe. – Derfor er det viktig å være til stede på mange forskjellige arenaer og følge med på hva som skjer på disse feltene, samtidig som det er viktig å være til stede på messer, og ikke minst å snakke med kundene. For oss er det ikke snakk om å bygge en hel kolleksjon på ett enkelt tema, men heller å plukke opp tendenser som farger og mønstre. En stor del av gavepapirene designes inhouse i Serviteur.

Så hva er de viktigste tendensene i årets kolleksjon? – Den oppdaterte fargepaletten er viktig, og er i stor grad preget av utviklingen på  interiørfronten, hvor vi ser en vridning mot mer bruk av naturlige og levende materialer som tre og lær, sammen med mer dempede og naturlige farger. Vi har videreført dette i fargebruken vår, med nedtonede og naturlige blå- og grønntoner, og en dus, dempet rosatone som vi vil se mye av denne våren.  

– Samtidig ser vi at folk er generelt flinkere til å bruke planter og blomster som en del av interiøret – planter tilfører hjemmene våre liv etter mange år med hvite og minimalistiske omgivelser. Dette ser vi også smitter over i design- og motebildet, og vi har utvidet kolleksjonen med en rekke papirer med plantemønstre – fra rene, grafiske design til fargesprakende mønstre som vekker assosiasjoner til sommer og tropiske reisemål.

Kolleksjonen inneholder imidlertid ikke kun design med fokus på årets trender – minst like viktig er de tidløse designene som kan dekke mer tradisjonelle begivenheter. – Utfordringen ligger i at vi har et bredt spekter av kunder, sier Marthe, – fra store landsdekkende kjeder til små nisjebutikker, og innenfor alle bransjer. Derfor er det viktig med en balanse mellom det som er trendy og det mer tradisjonelle, slik at alle kan finne innpakningen som passer best for deres profil og målgruppe.

Marthe har også jobbet med å utvide sortimentet innen gaveposer gaveesker og bæreposer. Her vil dere se nye varianter i vårens og sommerens trendfarger.

Klikk her for å se alle nyhetene i årets kolleksjon. Husk at du vi kan sende deg gratis papirprøver av gavepapir du ønsker å se nærmere på.

Du kan også komme til vårt showroom i Oslo for å se på farger, kjenne på materialer og diskutere innpakning. Vi sees!

 

Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har