Messer29.08 - 31.08.2018
Norges Varemesse, Lillestrøm21.08 - 24.08.2018
Stockholmsmässan, Stockholm


email
Kundesenter
22 80 11 10

Send en epost

Nyhetsrom

31.01.2017Nytt år og ny palett

Vi er stolte av å presentere vår nyeste kolleksjon, som er et resultat av mange måneder med arbeid for å komme frem til den riktige innpakningen for 2017. Kolleksjonen er en kombinasjon av de viktigste trendene for våren og sommeren, samtidig som den inneholder klassiske og tidløse design som alltid er aktuelle.

Les mer


13.01.2016Møt oss på messene

Denne våren er vi til stede på flere av de største messene innen design, interiør og mote i Skandinavia.

Les mer


22.06.2015Mer enn halvparten av forbrukerne vil ikke ha logo på innpakningen!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at over halvparten av forbrukerne er negative til logo på innpakningen.

Les mer


08.06.2015Kun 3% kvinner kjøper aldri gavepapir

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at så å si alle kvinner kjøper inn gavepapir for å pakke inn gaver selv minst en gang i året. Mange gjør det oftere.

Les mer


18.05.2015Mange kvinner forkaster butikkens innpakning og pakker inn gaven på nytt!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at mange kvinner forkaster butikkens innpakning og pakker inn gaven på nytt når de kommer hjem.

Les mer


04.05.2015En tredjedel av forbrukerne synes ikke innpakningen butikkene tilbyr står til forventningene!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at en av tre forbrukere ikke synes gaveinnpakningen de får i butikkene står til forventningene.

Les mer


04.05.201583% synes det er viktig at blomstergaver pakkes fint inn!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at 83 prosent av forbrukerne synes det er viktig at blomster kjøpt som gave har en innpakning som gjør blomstergaven ekstra fin!

Les mer


20.04.2015De aller fleste kunder foretrekker nøytral innpakning uten logo!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at de aller fleste kunder foretrekker nøytral innpakning uansett hvilken butikk varen er kjøpt i.

Les mer


29.03.2015Folk er positive til å betale for pen innpakning!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at mange er villige til å betale for gaveinnpakning i butikk, forutsatt at de ser hva de betaler for.

Les mer


13.03.2015Gaveinnpakningen er viktigere for den som gir gaven enn for mottakeren!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at gaveinnpakningen er viktigere for den som skal g i bort en gave enn for den som mottar en gave.

Les mer


10.03.2015Poseavgiften innføres likevel ikke 15. mars

Departementet har på bakgrunn av innspillene som har kommet i høringsrunden besluttet at avgiften på bæreposer ikke skal iverksettes fra 15. mars 2015.

Les mer


01.03.2015Innpakning og poser påvirker kundenes oppfatning av butikken!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at de fleste forbrukerne mener at gaveinnpakningen reflekterer butikkens profil.

Les mer


16.02.2015En av fem kunder foretrekker butikker som tilbyr fin innpakning!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at en av fem forbrukere – og en av fire kvinner – foretrekker å handle gaver i butikker som tilbyr fin innpakning.

Les mer


02.02.2015Vi kan hjelpe deg å bli best på gaveinnpakning i din bransje!

I en undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur har forbrukerne rangert ulike bransjer etter hvor flinke de er på gaveinnpakning. Gullsmedbransjen får ikke overraskende ros for innpakningen, mens kles- og sportsbutikker havner nederst på listen.

Les mer


02.02.2015Kles- og sportsbutikker er dårligst på gaveinnpakning!

I en undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur har forbrukerne rangert ulike bransjer etter hvor flinke de er på gaveinnpakning. Kles- og sportsbutikkene skårer dårligst.

Les mer


26.01.2015Folk synes det er viktig at blomster og andre gaver pakkes fint inn!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at 83 prosent av forbrukerne synes det er viktig at blomster kjøpt som gave har en innpakning som gjør blomstergaven ekstra fin! Nær to av tre synes det er viktig at gaver de skal gi bort har en fin innpakning, og blant kvinner mener hele 77 prosent at det er viktig.

Les mer


12.01.2015Ni av ti tar vare på poser for gjenbruk!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at langt de fleste tar vare på poser for gjenbruk. Flere kvinner enn menn tar vare på poser for gjenbruk.

Les mer


05.01.2015Poseavgiften vil øke salget av handlenett!

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Serviteur viser at mange vil gå over til handlenett om de må betale mer for vanlige bæreposer. Blant de som i dag ikke tar med seg handlenett når de er ute og handler svarer 2 av 3 at de vil begynne med dette dersom en vanlig pose koster mer enn 5 kr – spesielt kvinner.

Les mer


02.11.2014Lurer du på hva kundene dine tenker om butikkemballasje?

Ipsos har på vegne av Serviteur gjennomført en forbrukerundersøkelse om butikkemballasje slik at vi i Serviteur skal kunne tilby deg faktabasert rådgivning. Så vidt vi vet er dette den første undersøkelsen som er gjort for å avdekke forbrukernes holdning til butikkemballasje og da med fokus på gaveinnpakning, poser, profil- og blomsteremballasje. Det har gitt et resultat mange innkjøpere vil ha interesse av.

Les mer


06.10.2014Er du klar for julehandelen?

La deg inspirere av vår lille samling av julefavoritter i rødt!

Les mer


08.09.2014Trendtips for høsten!

Høstens trendfarger gjenspeiles i gavepapirkolleksjonen. Vi har latt oss inspirere av grønt/oransje-trenden, i tillegg til de klassiske svart/hvitt kombinasjonene.

Les mer


09.08.2014Julekatalogen for 2014 har kommet!

I tillegg til julekatalogen, som inneholder de viktigste produktene til jul, har vi laget en egen brosjyre spekket med inspirasjon!

Les mer


01.06.2014Hvilken emballasjeløsning er mest miljøriktig?

Det finnes ikke noe enkelt svar på dette. Hvilket image du ønsker at butikken skal ha, og hva du vil oppnå og signalisere med emballasjen legger føringer for hvilken løsning du bør velge.

Les mer


22.04.2013Hvordan skape den perfekte emballasjen for dine produkter?

Samme hva slags type produkter du selger må du før eller siden tenke på emballasjen du bruker til å vise frem eller sende ut varene dine i. Selger du typiske gaveprodukter må du også vurdere om du ønsker å tilby gaveinnpakning. Emballasjen du velger bør komplementere produktene og bidra til å underbygge og forsterke butikkens verdier.

Les mer


27.02.2014Markedsføring gjennom emballasjen

Mange nettbutikker undervurderer kundenes begeistring over å åpne noe de selv har kjøpt, men Shoes of Prey vet å utnytte denne markedsføringsmuligheten!

Les mer


07.01.2014Katalogen for 2014 har kommet!

Velg mellom mer enn 180 gavepapirdesign, og oppdag noen av våre spennende nyheter! Silkepapir med mønster, etiketter og flere typer poser i vårens trendfarger er bare noen av nyhetene.

Les mer


Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har