Cellofan med trykk

Minimumsantall: 100 kg. Leveringstid: Ca. 8-10 uker.

 

Cellofan har mange bruksområder, og kan brukes til å pakke inn både blomster, matvarer og andre gaver. Med ditt eget logotrykk på cellofanen kan du profilere din bedrift på en effektiv og elegant måte.

Serviteur leverer cellofan i tykkelse 30 my, med trykk i én farge, og leveres enten på rull (70 cm x 300 m) eller i ark (80 x 80 cm eller 80 x 60 cm).

 

Valgmuligheter

 

1. Format

Om du bør velge cellofan på rull eller i ark, avhenger helt av dine behov og preferanser. Spør oss gjerne om råd hvis du er usikker.

 

2. Design og utforming

Vi produserer produktet i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Vi anbefaler å holde trykket enkelt, på grunn av av cellofan er gjennomsiktig og man i tillegg ser produktet som er pakket inn. Mange velger å kun trykke logo i et repeterende mønster.

 

Få et pristilbud

 

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill.

Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

 

 

Gode tilbud på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev
Se vår Personvernerklæring for å lese hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har